zomer yoga retreats

Judit-Amaro_WEB


malaga 27 juni - 3 juli, 2018

€1150 gedeelde / €1450 single
*6 nachten accommodatie

porto 12 - 19 september, 2018

€1200 gedeelde / €1600 single
*7 nachten accommodatie
kosten zijn inclusief:

   Accommodatie
   3 heerlijke en gezonde maltijden per dag
   2 bikram yoga lessen dagelijks
   2 posture klinieken 
   1 yoga nidra klasse (geleide meditatie)
   De dagelijkse Tibetaanse riten praktijk
   Leraren w gecombineerde ervaring + 25 jaar
   transfers op de bestemming*

Klik hier voor informatie over inschrijven en betalen

get inspiredmalaga, spanje


Porto, Portugal


inschrijven & betalen


 


27 juni - 3 juli 3 MALAGA, SPAIN
REGISTER NOW
   


12 - 19 September PORTO, PORTUGAL
REGISTER NOW
   

ONLINE (Credit Card of iDeal)
   - Sign-in to our online store here (existing account or new)
   - If you're new you will be asked to verify your account.
   - Once you have signed in select the "STORE" tab 
   - Select RETREATS from the drop down menu
   - You will be prompted for payment via credit card or iDeal

BANK TRANSFER
   - Account Name: Bikram Yoga Den Haag BV
   - IBAN: NL39 ABNA 0507 6887 40
   - SWIFT/BIC ABNANL2A tab 
   - Payment Reference: Your name and retreat location
   - We will send you an invoice


testimonials


 

Wim

Fantastische plek, heerlijk eten, geweldige yoga lessen - met uitzicht over de bergen, en de yogi's waren stuk voor stuk lief gezellig inspirerend en bijzonder. In alle opzichten een top week, volgend jaar weer!

johanna en Joel

We hebben pas voor de tweede keer deelgenomen aan een yoga retreat. En we kunnen niets anders zeggen dan, dat het tweede retreat in Faro net zo verrassend was het eerste in Malaga. We hebben een heerlijke tijd gehad in het gezelschap van mensen uit alle delen van Nederland; Rotterdam, Leiden, Arnhem, Amsterdam en we hebben ook deelnemers ontmoet uit Londen en New York. En weer hebben we nieuwe dingen geleerd over yoga. Jij en Sam waren fantastisch . De clinics waren leuk en informatief en hielpen onze yogahoudingen te verfijnen en technisch te verbeteren. Doe twee keer per dag yoga en je houdt de dokter van de deur! De locatie was prachtig en rustig. Een plek om te ontspannen en waar we zelfs ons eigen fruit konden plukken! Kortom; we hadden een heerlijke tijd en zijn van plan om volgend jaar weer deel te nemen aan het retreat!

Pat 84 jaar jong

Ouderdom is zo onhandig. Maar met professionele hulp vermindert het ongemak. Door Bikram Yoga sta je al snel weer rechter op, je wordt sneller ter been, de boodschappen voelen lichter aan en bovendien krijg je een stralend humeur. Je zult geen les willen missen. Ik heb heel veel plezier gehad in Faro. Julie hebben alles tot in de puntjes verzorgd. Ik kijk nu al uit naar volgend jaar!

ignasi

Voor een beginner is dit de beste manier om verliefd te raken op yoga. Een fenomenale en unieke ervaring waardoor je je geest van je werk kunt losmaken en helemaal kunt focussen op je lichaam. Er is geen betere manier om je yoga vaardigheden te verbeteren.

David

Lydia en Sam, enorm bedankt voor het organiseren van dit geweldige retreat. Ik heb een heerlijke tijd doorgebracht in het gezelschap van prachtige mensen. En ik ben blij met mijn 22 nieuwe vrienden!

Carolina

Onder leiding van twee top yoga leraren, ervoer ik deze week een nog niet eerder gekende focus op mijn yoga beoefening. Na 6 dagen vertrok ik met het gevoel dat ik nog maar pas begonnen ben. Geweldig gezelschap, heerlijk eten en een prachtige omgeving maakten dit retreat tot een fantastische ervaring die ik iedereen van harte aanbeveel ; aan beginnende yogi’s zowel als gevorderden.

Freeke

Als je echt even weg wil van je drukke bestaan dan is dit de beste manier! Een oase van kalmte en ontspanning met veel yoga, gezond eten en een rustgevende omgeving in goed gezelschap. Ik kwam thuis opgeladen met hernieuwde energie waar ik nog jaren mee vooruit kan!