Over Ons

Iedere yoga les in onze studio’s is van dezelfde  hoogstaande kwaliteit; duidelijke instructies van vriendelijke en deskundige gecertificeerde Bikram Yoga leraren.

De Bikram Yoga lerarenopleiding  is een zowel lichamelijk als mentaal uitdagend en  intensief programma dat gedurende 9 weken  meer dan 500 uur in beslag neemt. Om aan deze training te kunnen deelnemen is een persoonlijke aanbeveling vereist van een Bikram Yoga studio eigenaar.

Wij doen deze aanbeveling pas als iemand minstens achtereenvolgend 1,5 jaar,  5 lessen per week, Bikram yoga  beoefent. Als er een solide is basis gelegd voor een persoonlijke en diepgaande kennis van Bikram yoga .

 Van onze leraren verwachten wij  de bereidwilligheid zich te blijven ontwikkelen als yogi en als docent. De uitstekende kwaliteit van de precieze instructies die in onze yogastudio’s tijdens de les worden gegeven, wordt bepaald door de vakkundigheid en inzet van onze leraren. Zij worden intensief  begeleid  bij hun ontwikkeling als yogi en als leraar en bezoeken regelmatig seminars die overal ter wereld worden georganiseerd. Ook in Rotterdam en Den Haag organiseren wij seminars. Tijdens deze seminars  wordt lesgegeven door Bikram Yoga Experts van het eerste uur. 

Met hun inzet en deskundigheid zullen onze Bikram Yoga leraren je inspireren en je helpen je yoga te beoefenen. Ze weten wat je doormaakt. Ze hebben het zelf ook ervaren.

ONZE LERAREN

LYDIA-FULL-COLOR-LRLYDIA

YOEROEKE-FULL-COLOR-LRYOEROEKE

SJOERD-FULL-COLOR-LRSJOERD

COCO-FULL-COLOR-LRJACOMIJNE

DAREK-FULL-COLOR-LRDAREK

 ANNEMARIE-FULL-COLOR-LR
ANNEMARIE

 

KELLY-FULL-COLOR-LRKELLEY

JEANE-FULL-COLOR-LRJEANE

MARK-FULL-COLOR-LR
MARK

RADJ-FULL-COLOR-LR
RADJ

HARIJS-FULL-COLOR-LRHARIJS

MARK-FULL-COLOR-LRHEATHER


ISABELLA

SAREA-FULL-COLOR-LRSAREA

Pien

PIEN